Kattenhotel

De verblijven

Er zijn voor de katten zes kamers ingericht. In die kamers zijn verschillende speeltjes aanwezig zoals krabpalen, balletjes, verschillende beestjes enz. Ook zijn er verschillende ligplankjes aanwezig (ook voor het raam) waar ze lekker op kunnen liggen. De katten verblijven met circa 12 á 15 katten in een verblijf. Mocht er een kat zijn die niet met andere katten samen zou kunnen of dat die kat speciaal voer nodig heeft dan kan deze ook apart gehuisvest worden. Die kat komt dan echter wel in de kattenflat. Een kat met dieetvoer kan na het eten weer los lopen. Tevens hebben de katten de beschikking over een buitenverblijf.

De voeding

Wij hebben in ons pension ons eigen voer. (ROYAL CANIN fit 32). Omdat natuurlijk niet iedere kat het zelfde is en sommige katten nog wel eens last hebben van hun nieren of iets dergelijks is het mogelijk en zelfs zeer verstandig om het eigen voer mee te nemen. Maar mocht uw kat nergens last van hebben dan voeren wij hem of haar het liefst fit32.

Voor, tijdens en na het verblijf

Voordat u uw kat brengt zal deze wel een aantal vaccinaties moeten hebben. De volgende vaccinaties stellen wij verplicht:

Kattenziekte
Niesziekte

In de zomermaanden adviseren wij ook de niesziekte Bordetella(neusspray).

Deze vaccinaties dienen twee weken van te voren te zijn toegediend en mogen maximaal een jaar oud zijn bij het ophalen van uw kat. Tevens dient uw kat vrij te zijn van vlooien en wormen. De beste manier om dat te realiseren is om uw kat voor het verblijf in ons dierenpension te behandelen. Het is verstandig uw kat na een langdurig verblijf, bij thuiskomst nog een keer extra te ontwormen en ontvlooien. De kat dient dan natuurlijk wel al volgens de richtlijnen ontwormt en ontvlooit te zijn.

Is het zo dat de entingen niet correct zijn dan kan uw kat geweigerd worden.

 • Reserveren

  Direct online reserveren? Vult u dan het reserveringsformulier in.

  Formulier >
 • Contactgegevens

  Achterstraat 49
  6666 LB Heteren
  T (026) 472 20 12
  M
  Trimsalon
  info@betuwseweide.nl
 • Openingstijden

  Maandag tot Zaterdag

  09.00 - 10.00    16.00-17.00

  Zondag/feestdagen

  16.00 - 17.00

  Gesloten: 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e kerstdag.