Kattenhotel

De verblijven

Er zijn voor de katten zes kamers ingericht. In die kamers zijn verschillende speeltjes aanwezig zoals krabpalen, balletjes, verschillende beestjes enz. Ook zijn er verschillende ligplankjes aanwezig, ook voor het raam, waar ze lekker op kunnen liggen. De katten verblijven met circa 10 katten in een verblijf. Mocht er een kat zijn die niet met andere katten samen zou kunnen of dat die kat speciaal voer nodig heeft dan kan deze ook apart gehuisvest worden. Die kat komt dan in de kattenflat. Een kat met dieetvoer kan na het eten weer los lopen. Tevens hebben de katten de beschikking over een buitenverblijf.

De voeding

Wij hebben in ons hotel ons eigen voer (Royal Canin 365 days). Omdat natuurlijk niet iedere kat hetzelfde is en sommige katten dieetvoer nodig hebben is het mogelijk en zelfs zeer verstandig om het eigen voer mee te nemen. Mocht uw kat nergens last van hebben dan voeren wij hem of haar het liefst Royal Canin 356 days.

Voor, tijdens en na het verblijf

Voordat u uw kat brengt zal deze wel een aantal vaccinaties moeten hebben. De volgende vaccinaties stellen wij verplicht:

- Kattenziekte
- Niesziekte

In de zomermaanden adviseren wij ook de niesziekte Bordetella (neusspray). Deze vaccinaties dienen twee weken van te voren te zijn toegediend en mogen maximaal een jaar oud zijn bij het ophalen van uw kat. Tevens dient uw kat vrij te zijn van vlooien en wormen. De beste manier om dat te realiseren is om uw kat voor het verblijf in ons dierenhotel te behandelen. Het is verstandig uw kat na een langdurig verblijf, bij thuiskomst nog een keer extra te ontwormen en ontvlooien. De kat dient dan natuurlijk wel al volgens de richtlijnen ontwormt en ontvlooit te zijn.

Mochten de vaccinaties niet in orde zijn dan wordt uw kat geweigerd.

Mocht u uw kat eerder komen ophalen, om welke reden dan ook, dan brengen wij de gehele gereserveerde periode in rekening.