Prijslijst

Verkorte voorwaarden

De dag van het brengen van uw huisdier wordt altijd in rekening gebracht. De dag van ophalen wordt niet in rekening gebracht als u uw huisdier tussen 9:00 uur - 10:00 uur ophaalt, wel als u uw huisdier tussen 16:00 uur - 17:00 uur ophaalt

Algemene informatie

Bij De Betuwse weide bevinden zich vele dieren in elkaars omgeving. Daardoor is de kans op overdraagbare ziekten of aandoeningen voor uw dier iets groter dan in uw eigen omgeving. Mocht zich zo'n ziekte of aandoening voordoen, dan krijgt uw huisdier altijd de medische zorg die het nodig heeft. Eventuele kosten komen wel voor rekening van de eigenaar van het huisdier Als uw hond sociaal is, krijgt hij tijdens het verblijf in het dierenpension een kamergenoot en speelt uw hond met andere honden op het speelveld.

Wist u dat

Wist u dat ook al logeert een hond of kat in een dierenpension volgens de wet de eigenaar aansprakelijk blijft voor zijn hond? Berokkent een dier wie of wat dan ook schade, dan zijn de kosten voor uw rekening. Of die van uw WA-verzekering, als u die heeft.

Medifonds

Vanaf de dag dat uw huisdier bij De Betuwse weide verblijft, kunt u deelnemen aan het Medifonds. De kosten zijn € 1,- per dag per huisdier. In dit fonds worden tot een maximum van € 350,- medicijnen of medische behandelingen tegen bacteriële of virale infecties (=overdraagbaar van het ene huisdier op het andere) vergoed. Ondanks vaccinaties en een goede hygiëne kunnen deze infecties zich bij uw huisdier openbaren tijdens of kort na een verblijf in het dierenhotel. Het dier kan er thuis reeds mee in aanraking zijn gekomen zonder dat er al iets te merken was. Maar uw kat of hond kan het overgenomen hebben van andere pensiongasten. Zo komt bij katten verkoudheid en niezen wel eens voor; bij honden hoest of een maag-darmaandoening. Het Medifonds vergoedt bij zulke gevallen de dierenartskosten. Niet-overdraagbare ziekten of aandoeningen worden niet door het Medifonds vergoed. Voorbeelden zijn aandoeningen van spieren en gewrichten of een (acute) hernia. Het Medifonds geldt tot maximaal 7 dagen nadat het huisdier het dierenpension verlaten heeft.

LET OP

Bij uw reservering dient u medicijngebruik, (chronische) aandoeningen en dergelijke altijd voor te leggen. Mocht uw huisdier vlak voor een dierenpensionverblijf thuis een aandoening, ziekte of anderszins hebben gekregen, dan dient u direct telefonisch contact met De Betuwse weide op te nemen. Een aandoening kan reden zijn om uw huisdier niet in het dierenhotel op te nemen. Zoiets als een besmettelijke aandoening kan het verblijf namelijk onverantwoord maken voor de andere dieren. Niet-overdraagbare ziekten of aandoeningen worden niet door het Medifonds vergoed.  

 • Prijslijst - 2019

  Dierenpension

  prijs/per dag   toeslag jul./aug.
  Kleine hond 10,00   1,00 
  (onder de 10 kg)
  Middel grote hond 11,00   1,00 
  (tussen de 10 en 25 kg)
  Grote hond 12,00   1,00 
  (tussen de 25 en 45 kg)
  Zeer grote hond 13,00   1,00 
  (boven de 45 kg)
  Dagopvang 8,00  
  alle hondenrassen
  Kat 7,00   0,50 
  alle rassen

  Wassen*

  Kleine hond   10,00
  (onder de 10 kg)
  Middel grote hond   12,50
  (tussen de 10 en 25 kg)
  Grote hond   15,00
  (tussen de 25 en 45 kg)
  *Toeslag wassen langharige hond € 5,00

  Medifonds

  Per dier per dag   1,00
 • Reserveren

  Direct online reserveren? Vult u dan het reserveringsformulier in.

  Formulier >
 • Contactgegevens

  Achterstraat 49
  6666 LB Heteren
  T (026) 472 20 12
  M
  Trimsalon
  info@betuwseweide.nl
 • Openingstijden

  Maandag tot Zaterdag

  09.00 - 10.00    16.00-17.00

  Zondag/feestdagen

  16.00 - 17.00

  Gesloten: 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e kerstdag.