Prijslijst

 

Verkorte voorwaarden

De dag van het brengen van uw huisdier wordt altijd in rekening gebracht. De dag van ophalen wordt niet in rekening gebracht als u uw huisdier tussen 9:00 uur - 10:00 uur ophaalt, wel als u uw huisdier tussen 16:00 uur - 17:00 uur ophaalt.

Betaling van het hotelverblijf kan bij het brengen van uw huisdier of bij het halen van uw huisdier voldaan worden, dit kan alleen per pin of contant.

Algemene informatie

Bij ons bevinden zich vele dieren in elkaars omgeving. Daardoor is de kans op overdraagbare ziekten of aandoeningen voor uw dier iets groter dan in uw eigen omgeving. Mocht zich zo'n ziekte of aandoening voordoen, dan krijgt uw huisdier altijd de medische zorg die het nodig heeft. Eventuele kosten komen voor rekening van de eigenaar van het huisdier. Als uw hond sociaal is, krijgt hij tijdens het verblijf in het dierenhotel een kamergenoot en speelt uw hond met andere honden op het speelveld.

Wist u dat

Wist u dat ook al logeert een hond of kat in een dierenhotel volgens de wet de eigenaar aansprakelijk blijft voor zijn hond of kat? Berokkent uw dier wie of wat dan ook schade, dan zijn de kosten voor uw rekening. Of die van uw WA-verzekering, als u die heeft.

LET OP

Bij uw reservering dient u medicijngebruik, (chronische) aandoeningen en dergelijke altijd voor te leggen. Mocht uw huisdier vlak voor een dierenverblijf thuis een aandoening, ziekte of anderszins hebben gekregen, dan dient u direct telefonisch contact met ons op te nemen. Een aandoening kan reden zijn om uw huisdier niet in het dierenhotel op te nemen. Zoiets als een besmettelijke aandoening kan het verblijf namelijk onverantwoord maken voor de andere dieren.

 • Prijslijst

  Dierenhotel

  prijs/per dag    toeslag jul./aug.
  Kleine hond              12,00     €1,50 
  (onder de 10 kg)
  Middel grote hond      13,00     €1,50 
  (tussen de 10 en 25 kg)
  Grote hond               14,00     €1,50 
  (tussen de 25 en 45 kg)
  Zeer grote hond        15,00     €1,50 
  (boven de 45 kg)
  Dagopvang  9,00  
  alle hondenrassen
  Kat                           9,00     €1,50 
  alle rassen

  Wassen*

  Kleine hond   12,50
  (onder de 10 kg)
  Middel grote hond   15,00
  (tussen de 10 en 25 kg)
  Grote hond   17,50
  (tussen de 25 en 45 kg)
  *Toeslag wassen langharige hond € 5,00